december 26, 2018 Uncategorized Geen reacties

Mevrouw A.V. te Hasselt

Silvia, heb ik ervaren als zeer kundig en professioneel. Ze werkt rustig, is vriendelijk en attent. Kortom het aanbevelen waard !!!

Mevrouw  J.B. te Gorredijk

Silvia is een vakvrouw zonder poeha en weet tijdens de behandelingen een professionele – en tegelijkertijd informele/ontspannen sfeer te creëren. Bij Silvia kom ik al sinds 2015.

Mevrouw M.J. te Bontebok

Bijzonder lieve vrouw, zeer veel kennis over de huid en eczeem problemen. Ik liep al jarenlang bij een dermatoloog zonder enig resultaat. Sinds ik Silvia haar behandelingen en producten heb leren kennen heb ik mijn eczeem klachten onder controle.

Mevrouw M.M. te Borger

Sinds ik mijzelf regelmatig een VIA5-behandeling van Silvia cadeau doe voel ik mij fitter en tevens ziet mijn huid er veel frisser uit. Ik kom elke keer herboren van de massagetafel af.

Dhr.  H.B. te Zwolle

Ik was opzoek naar een sportmasseur die stevig kan masseren. Silvia gaf aan dat zij geen sportmassages geeft maar wel sporters masseert. Ik ben compleet om, voor mij geen sportmassage meer. Geef mij maar een TuiNa massage met cupping !!!

Ik ben een jonge meid met acne.

Ik heb diverse behandelmethodes geprobeerd en crèmes/zalfjes gebruikt om van mijn acne af te komen en niks heeft mij geholpen. Mijn zus gaf mij de tip om de behandelingen bij Praktijk VIA5 eens te proberen. Praktijk Via5 behandelt acne op een natuurlijke manier en hier reageert mijn huid super op! Ik kan het iedere jonge meid of jongen aanraden!

Dhr. M.t.W te Drachten

Na een aantal behandelingen zijn mijn elleboogklachten verholpen. Ik had me de gang langs vele fysiotherapeuten kunnen besparen. Eindelijk resultaat…. Zeer blij met Silvia

Written by Silvia van der Wal