Onderzoek

Stemmingswisselingen, nachtzweten, bovengemiddelde vermoeidheid, hartkloppingen… Herken jij jezelf hierin? Heb je last van andere ‘vage’ klachten die maken dat je niet lekker in je vel zit? Ik wil je graag helpen!

Mijn naam is Silvia van der Wal. Vijf jaar geleden opende ik mijn eigen massagepraktijk Praktijk Via5, waar ik vanuit een holistische benadering te werk ga. Momenteel studeer ik daarnaast ook af in de Chinese geneeskunde aan de OHM Academie, en voor mijn afstudeeronderzoek ben ik op zoek naar vrouwen tussen de 40 en 65 jaar die zichzelf in bovenstaande klachten herkennen.

Mijn onderzoek is gericht op Tuina behandelingen die bij “vage klachten” verlichting bieden. Door zowel reguliere (Westerse) behandelingen te vergelijken met Chinese behandelmethodes hoop ik meer inzicht te krijgen in de positieve effecten ervan.

Deelneemsters aan dit onderzoek krijgen 50% korting op het reguliere tarief: voor slechts €90 zul je 3 Tuina behandelingen ontvangen in de periode van 1 maand.

Voor we beginnen zal ik eerst een anamnese bij je afnemen en zullen we samen een behandelingsplan opstellen. De eerste keer krijg je een ontspanningsmassage om het lichaam te leren kennen. Dit duurt circa 1 uur.

De tweede keer zal ik klachtgericht behandelen, specifiek op jouw klachten die uit de anamnese zijn herkent. Dit duurt circa 45 minuten. De derde maal herhalen we deze behandeling, eventueel voegen we extra accenten toe. Dit duurt circa 45 minuten.

Circa één week na de reeks behandelingen zal ik telefonisch contact met je zoeken en zullen we de resultaten evalueren. Jouw mening en ervaringen zal ik anoniem in mijn onderzoek verwerken.

Heb je interesse, of wil je graag meer informatie? Bel of app naar 06-28732370.

× Hoe kan ik je helpen?