Over mij

Silvia van der Wal

Mijn naam is Silvia van der Wal en ik ben de eigenaresse van Praktijk Via 5 in Donkerbroek. Ik ben een Chinli-TuiNa therapeut en een Holistisch, Natuurgeneeskundig Bashya therapeut. Het is mijn passie om mensen in alle opzichten op hun allermooist te laten zijn en de Qi weer in de mensen te laten stromen.

De TuiNa massages, Bashyamethodieken en de 100% natuurlijke producten vormen de basis van mijn praktijk in Donkerbroek. Deze zeer unieke combinatie biedt erg veel mogelijkheden op zowel specifieke klachten, weldadige ontspanning alsook op het preventieve vlak.

Ik heb een holistische benadering, ik zie de mens als één geheel waarbij lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Wanneer ik een disbalans in de huid of meridiaan constateer is de oorzaak vaak een verstoring aan de binnenkant van het lichaam. Daarom behandel ik niet alleen de buitenkant maar ook de binnenkant d.m.v. fytotherapie.

Mijn  behandelingen worden uitgevoerd volgens de 5 elementenleer uit de Chinese geneeskunde. Aan de hand van een intake formulier  worden de producten voor de behandeling ter plekke op maat gemaakt naar de behoefte van de jou als cliënt op dat moment.

De ingrediënten van de producten die ik gebruik tijdens de behandeling zijn 100% ecologisch, biologisch en dierproef vrij. Er worden geen chemicaliën e.d. gebruikt, ook niet tijdens het verwerkingsproces. De producten bevatten werkstoffen in hun puurste vorm. Elk product  sluit moleculair perfect aan bij onze lichaamseigen cellen, hierdoor zijn de producten een perfecte voeding en energiebron voor het menselijk lichaam.

Praktijk Via 5 te Donkerbroek en ik staan voor: 

  • Kwaliteit en het gebruik van 100% natuurzuivere en eerlijke producten.
  • Breed aanbod in behandelingen voor vrouwen.
  • Een individuele aanpak met  een hoge servicegraad.
  • Stijlvolle en professioneel omgeving maar betaalbaar en erg toegankelijk.