Tuina met edelstenen

De mens en edelstenen bezitten energievelden. Alle materie bevat levensenergie. Deze die vrij kan komen in de vorm van stralingsenergie. Kristallen bezitten energievelden die steeds in beweging zijn. Een Tuina ontspanningsmassage mét edelstenen versterkt het effect. 

De energievelden bewegen zich soms ver buiten het centrum. In alle richtingen. Om daarna weer naar het centrum terug te keren. Het bewegingspatroon is voor elke kristalgroep verschillend. De energievelden komen overeen met de energievelden van onze organen. Met edelstenen-therapie tracht men invloed uit te oefenen op de energiehuishouding van het fysieke lichaam. Welke steen voor welke klacht is, is voor een gedeelte standaard en voor een gedeelte afhankelijk van o.a. het karakter van de persoon. De oorzaak van een kwaal achterhalen is belangrijker dan het bestrijden van de symptomen hiervan.

Door tijdens de Tuina ontspanningsmassage gebruik te maken van edelstenen geeft dit een extra impuls aan de energiehuishouding. Daarmee verdiept de ontspanning. En bevorderd dit het herstel van het lichaam.

× Hoe kan ik je helpen?