Voetklachten

Kalknagels

kalknagels

Kalknagels worden ook wel schimmelnagels genoemd. Een kalknagel is vaak brokkelig en verkleurt. In feite is het een schimmelinfectie en die kan op lange termijn zorgen voor het loslaten of afbrokkelen van de nagel. Daarnaast zijn kalknagels ook nog eens besmettelijk. Het is dus belangrijk om hier iets aan te doen en ik kan je helpen. Door middel van fytotherapie en 100% natuurlijke producten kan ik je kalk/schimmelnagels en klachten verhelpen.

Wratten

Wratten op je voeten kunnen heel vervelend zijn. Niet alleen pijnlijk, het ziet er niet fris uit. Je wilt gewoon weer zonder zorgen je sokken uittrekken of lekker op je slippers lopen. Ik kan door middel van fytotherapie en 100% natuurlijke producten ervoor zorgen dat je wratten verdwijnen.

kloven

Kloven

Kloven in je voeten zijn feitelijk niet meer dan barsten en scheuren in de huid van je voeten. Kloven zijn pijnlijk, en niet mooi om te zien. In mijn behandelingen zorg ik altijd dat je kloven verwijderd worden en je voeten er weer mooi en gezond uitzien. 

Vermoeide voeten

Het kan ook zijn dat je regelmatig last hebt van vermoeide voeten. Een pedicure behandeling mét een voetreflex massage is een goede oplossing. Zorg goed voor je voeten en kom regelmatig eens langs.

Ingroeiende nagels

Een ingroeiende nagel is een nagel die aan de zijkant in je huid is gaan groeien; het woord zegt het al. Een ingroeiende nagel kan heel vervelend zijn en veel pijn doen. De oorzaak van een ingegroeide nagel is niet altijd duidelijk. Het kunnen te kleine schoenen zijn of te kort afgeknipte nagels. Wat de oorzaak ook is, ik help je graag om er vanaf te komen.

Eelt en likdoorns

Iedereen heeft het: eelt op de voeten. Eelt is namelijk een verdikking van de bovenste dode laag huidcellen. Een beetje eelt is niet erg, dat werkt juist beschermend. Te veel eelt is niet fijn en kan tot (pijn) klachten leiden. Ik help je graag door overtollig eelt te verwijderen en in de toekomst te voorkomen.

Een gevolg van overtollig eelt is vaak een likdoorn. Een likdoorn is niet meer dan een naar binnen gegroeid stukje eelt, maar kan veel pijn doen. Het ontstaat vaak door te veel druk of wrijving door bijvoorbeeld te kleine schoenen. Ik help je graag van je likdoorns af.

× Hoe kan ik je helpen?