Voor de eerste keer naar de Pedicure

Mijn cosmetische en holistische voetbehandelingen zijn bedoeld om je voeten mooi en gezond te maken én te houden. Met deze behandelingen kan ik voetklachten verhelpen, zoals likdoorns, overtollig eelt, kloven, blaren, wratten, ingroeiende nagels én vermoeide voeten.

Voor de eerste keer een pedicure behandeling ondergaan, hoe werkt dat?

Ik begin met het desinfecteren van je voeten, het knippen van de nagels, reinigen van de nagelwallen, polijsten en eventueel afvlakken van de nagels. Daarna verwijder ik eventuele kloven, overtollig eelt, likdoorns en ingroeiende nagels. Als afsluiting een korte voetreflexmassage met een 100% natuurlijk voedende wax die je huid hydrateert en zacht maakt.

Kennismaking en intake

Bij een eerste afspraak zal ik een kort gesprek met je voeren, ter kennismaking, om erachter te komen wat jouw wensen zijn. Dit betekent dat ik gegevens over jou verzamel die belangrijk zijn voor een verantwoorde en veilige behandeling. Denk hierbij aan vragen over je levensstijl, eventuele ziektes en medicijngebruik.

× Hoe kan ik je helpen?